Despre noi

Infiintata in 2002, Comconstruct realizeaza constructii industriale, constructii de cladiri administrative, depozite, constructii si reabilitare de infrastructura pentru transporturi (drumuri si poduri) si constructii civile.

Constructiile noastre industriale indeplinesc toate conditiile si va stam la dispozitie cu o experienta de 15 ani in domeniul constructiilor.

Suntem specializati in constructia cladirilor comerciale si administrative cat si structuri de orice complexitate iar in realizarea constructiilor de hale si spatii de depozitare colaboram cu lideri consacrati pentru acest tip de lucrari.

Executam lucrari de reabilitare a tunelurilor, podurilor, viaductelor auto si CFR, dar si a constructiilor industriale, fiind autorizati si pentru executia oricarui tip de constructie civila ce poate fi echipata cu instalatii functionale, retele de utilitati-servicii.

Construim vile, case de vacanta, cladiri administrative, spati comerciale, hale industriale si depozite, cladiri administrative si showroom-uri, pavaje (construim sisteme de canalizare si aductiuni cu apa complete).

Va oferim servicii de reabilitare si constructii de drumuri comunale, judetene, autostrazi, drumuri de acces, bulevarde, parcari, consolidari si terasamente.

Valorile noastre de baza

Instrumentele necesare

Detinem utilajele necesare in vederea realizarii oricarui tip de constructie, de la  cladiri comerciale si administrative pana la structuri de orice complexitate.

Experienta certificata

Experianta noastra de peste 15 ani se bazeaza pe certificatele primite de la institutiile reprezentative in decursul anilor de activitate.

Preturi competitive

Construim complexe rezidentiale, cladiri de birouri si hale pentru depozitare, in cele mai bune conditii la preturi avantajoase.

5 ani garantie

Garantia noastra se bazeaza pe calitatea serviciilor oferite si a produselor utilizate, avand cei mai buni furnizori pentru materialele de constructii.

Peste 15 ani experienta

In anul 2002 am realizat prima constructie. Constructia companiei Comconstruct. De atunci construim si reabilitam in fiecare zi cele mai frumoase case si cladiri rezidentiale.

Servicii de proiectare

Realizam proiectarea constructiilor civile si industriale dupa standardele si normele europene fara a ne abate de la legea aplicata in Romania.
Alege sa construiesti cu noi!

De ce sa alegi Comconstruct?

Avem deosebita placere si posibilitatea ca, in cateva randuri sa va aducem in prim plan societatea noastra, prezentandu-va activitatile si oportunitatile de afaceri pe care, credem noi, le putem initia cu dumneavoastra, in scopul unor colaborari durabile si eficiente.

null

Servicii de calitate

null

Experienta certificata

null

Preturi competitive

Esti interesat de serviciile noastre?

Marturii ale clientilor

“Comconstruct au un portofoliu vast in Vaslui si am avut incredere sa lucram cu ei. Datorita experientei lor, casa noastra a iesit asa cum am vrut.”

“Am construit alaturi de Comconstruct Vaslui o hala pentru depozitare si am fost incantati cand au venit la noi cu cele mai bune solutii. Viziunea lor m-a ajutat sa reduc din costuri si sa am parte de toate dotarile.”