ELEMENTE DECORATIVE

   
Elementele din beton decorativ ofera nelimitate posibilitati de design. Folosirea creativa a culorilor adauga un mare realism suprafetelor, permitandu-le imitarea oricarui alt material.
Solutia pe care v-o propunem se numeste Flex-c-ment. Sistemele de finisaj orizontal si vertical bazat pe mortare decorative cu calitati flexibile si-au demonstrat din plin calitatile si fiabilitatea in cei 50 ani de cand sunt folosite in SUA.

Acest sistem de materiale ca si betonul este unul dintre cele mai durabile materiale de constructii cunoscute de om, ceea ce il face ideal pentru pavaje, trotuare, parcari. Dupa fixarea finala, betonul decorativ obtine un echivalent superior pietrei si poate rezista decenii intregi fiind rezistent la inghet-dezghet si alti factori externi. Aderenta pe orice tip de material, semifabricat, polistiren, OSB, ghips-carton si chiar lemn ii da de asemenea unicitate acestui sistem, transformind-ul in solutia ideala pentru domeniul imobiliar si al constructiilor din lemn si semifabricate.

Costul este un alt motiv pentru care multi oameni aleg betonul ca alternativa decorativa in locul materialelor pentru pavaje sau pereti. La fel ca si zidaria sau piatra naturala, "Flex-c-ment" poate mima frumusetea acestor materiale, dar este mult mai economic. Multe dintre aceste costuri sunt salvate datorita rapiditatii de instalare, executia directa pe suprafata ce urmeaza a fi finisata a "flex-c-ment"-ului, permite ca instalarea sa fie mult mai productiva in comparatie cu materialele naturale. Procedeele sistemelor "flex-c-ment" sunt deosebit de simple si practice.

Instalarea
a 1000 mp de beton decorativ poate dura cel mult 10 zile pana la finalizarea lucrarii, fata de 20-30 zile de instalare pe care le necesita piatra naturala sau ceramica. Stampilarea decorativa nu este limitata la suprafetele orizontale, precum aleile si curtile interioare. Acelasi proces se foloseste si pentru suprafetele verticale pentru exteriorul sau interiorul casei pentru schimbarea peretilor, fata semineului, sau se poate modela intr-o stinca decorativa.

Probabil cel mai important motiv pentru popularitatea "flex-c-ment"-ului este designul flexibil. Spre deosebire de piatra, acesta ofera optiuni nelimitate de design, pentru ca poate fi modelat, imprimat, texturat si colorat pentru a obtine aproape orice infatisare ne imaginam.
Demonstratie practica
     

I). SETURI DE STAMPILE
CU TEXTURA ADANCA


Grosime de aplicare: 2 cm
Greutate 1 mp: 26.00 kg

  Stampila Montain Dry Stack Wall
5 la set
Stampila Deep Texture Dry Stack Wall 15x18 - 4 la set
     
Stampila Deep Texture Random Stone 18x18 - 3 la set Stampila Orchard Stone Wall
15x18 - 4 la set
Stampila Southern Ledgstone Wall
3 la set
     
     

II). STAMPILA PENTRU O SINGURA PIATRA
(5 LA SET)
&
STAMPILA PERETE
(3 LA SET)

Grosime de aplicare: 1 cm - 2,5 cm
Greutate 1 mp: 24.00 kg

  Stampila Wall Texture Skin
18x18 - 3 la set
Stampila Single Stone Wall
5 la set
     
     

III). STAMPILA PARDOSEALA
(2 LA SET)

Model Floor Stone
Grosime de aplicare: 1 cm
Greutate 1 mp: 12.60 kg

Model Floor Wall Stone
Grosime de aplicare: 0.65 cm
Greutate 1 mp: 19.20 kg

     
 
    Stampila Floor Stone
Stampila Floor Wall Stone
     
Galerie foto
Alei Case Intrari
Pereti Pardoseli Seminee
Blaturi Terase Piscine
Caderi de apa Obiecte decorative Sigle
 

Copyright © 2007 Powered by Ultr@ GRUP